Начало > Основни ястия > Пуешко на скара с гарнитура

Пуешко на скара с гарнитура

Пуешко на скара с гарнитура|escape
30
x2
1
30
минути
x2
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Марината се приготвя, като се смесят сол, черен пипер, кората от лимона със зехтина.

  2. Пуешките гърди се овкусяват с приготвената марината и се изпичат на грил или на скара.

  3. За приготвянето на гарнитурара в подсолена вода за кратко се сварява замразения зелен фасул да остане хрупкав. След това водата се изцежда.

  4. В разтопеното масло се изпържват галетата и орехите. Изсипват се върху сварения фасул.

  5. Пуешките гърди се гарнират с приготвения фасул и се сервират.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?