Начало > Десерти > Пудинг с праскови

Пудинг с праскови

Пудинг с праскови|escape
55
x2
1
55
минути
x2
порции
1
сложност

Начин на приготвяне

  1. Прасковите се почистват и нарязват на средно големи парчета. Поставят се в керамични купички.

  2. Яйцата и захарта се разбиват добре с миксер, прибавят се коняка и прясното мляко.

  3. Нарязаните праскови се заливат с вече готовата смес до покриването им.

  4. Пекат се в предварително загрята на 170-180 градуса фурна, около 25-30 минути.

  5. Малко преди да се извадят се поръсват с кафявата захар за получаването на карамелизирана коричка.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?