Начало > Основни ястия > Пролетен ориз

Пролетен ориз

Пролетен ориз|escape
30
x2
1
30
минути
x2
порции
1
сложност

Съставки

  • 1 щипка сол
  • 1 щипка черен пипер млян
  • 3 стр. джоджен пресен
  • 1 вр. лапад
  • 1 ч.ч. ориз
  • 2 бр. лук кромид пресен

Начин на приготвяне

  1. Зеления лук, лапада и джоджена се нарязват.

  2. В мазнина се запържва бялата част на лука. Като омекне се добавят лапада и зелената част и се разбърква.

  3. Прибавят се ориза и необходимото количество вода.

  4. Поръсва се със сол и черен пипер.

  5. Накрая се добавя нарязания джоджен и се разбърква.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?