Начало > Предястия > Пресни картофи по селски

Пресни картофи по селски

Пресни картофи по селски|escape
50
x4
1
50
минути
x4
порции
1
сложност

Начин на приготвяне

  1. Картофите се измиват и без да се белят, се сваряват в посолена вода

  2. Като изстинат се слагат в кутия с капак, заедно с подправките и царевичното брашно. Кутията се разклаща добре, за да могат подправките да полепнат по картофите.

  3. След това се изпържват в олиото, във фритюрник, докато хванат златиста коричка.

  4. Поднасят се топли.

Още Предястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?