Начало > Тестени > Постен сладък хляб

Постен сладък хляб

Постен сладък хляб|escape
90
x6
1
90
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Маята се разбърква с 200 мл вода, 10 ч.л. захар и брашно.

  2. Оставя се да бухне, като се разбърква пъти.

  3. От водата, останалата захар, олиото, кората на лимона и маята се замесва тесто.

  4. Оставя се да втаса в тава, намазана с олио.

  5. Изпича се в умерена форма до готовност.

Още Тестени

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?