Начало > Основни ястия > Попска яхния с телешко месо

Попска яхния с телешко месо

Попска яхния с телешко месо
70
x4
1
70
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Месото се нарязва на парчета и се задушава заедно със ситно нарязания стар лук.

  2. Посолява се на вкус, добавя се доматеното пюре, разбърква се и се сипва виното.

  3. Щом алкохолът се изпари се доливат 2 ч.ч. вода и ястието се оставя на умерен огън за 30 минути.

  4. След това се добавят изчистените главички лук и ястието се оставя да ври, докато омекне месото.

  5. Сервира се топло.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?