Начало > Супи > Плодово гаспачо

Плодово гаспачо

Плодово гаспачо|escape
15
x2
1
15
минути
x2
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Мангото се обелва и нарязва. Ананаса също се нарязва на ситно, като може да се използва и пресен ананас. Оставят се по няколко кубчета за декорация.

  2. Слагат се в блендера, заедно със сока от лайма. Правят се на пюре.

  3. Изсипва се в чашки и се декорира с парче прошуто и малко от ананаса.

Още Супи

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?