Начало > Основни ястия > Пица с гъби, прошуто и сметана

Пица с гъби, прошуто и сметана

Пица с гъби, прошуто и сметана|escape
25
x1
1
25
минути
x1
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. От готово тесто се разточва блат за пица, с големина според предпочитанията.  

  2. Моцарелата се нарязва на кръгчета, а гъбите се оставят цели.

  3. Пицата се намазва със сметаната. Отгоре се поръсва с моцарелата и гъбите. 

  4. Пече се в предварително загрята фурна на 220 градуса, до готовност. 

  5. След като се извади пицата се поръсва с прошутото. Връща се във фурната за 1 минута и се сервира.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?