Начало > Основни ястия > Пица с гъби, моцарела и рукола

Пица с гъби, моцарела и рукола

Пица с гъби, моцарела и рукола|escape
30
x1
1
30
минути
x1
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. От готово тесто се разточва блат за пица, с големина според предпочитанията.  

  2. Ситно нарязания лук и чесъна се запържват в половината зехтин. 

  3. Добавят се доматите. Соса се вари докато се сгъсти. 

  4. След това се добавят доматеното пюре, ригана и сол на вкус. 

  5. Моцарелата се нарязва на кръгчета, а гъбите се оставят цели.

  6. Пицата се намазва с доматения сос. Отгоре се поръсва с лука, гъбите, моцарелата и ригана.

  7. Пече се в предварително загрята фурна на 220 градуса, до готовност. 

  8. Пицата се изважда от фурната, поръсва се с руколата и се сервира.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?