Начало > Тестени > Питки с масло и кашкавал

Питки с масло и кашкавал

Питки с масло и кашкавал|escape
80
x6
1
80
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. От продуктите, без кашкавала и маслото, се приготвя тесто. Омесва се добре.

  2. С намазнени ръце се откъсват топки от тестото. Омесват се отново и се правят вдлъбнатини във всяка. 

  3. Във всяка топка се слага по едно парче кашкавал и масло.

  4. Отвора се затваря с пръсти и питките се оформят.

  5. Пекат се в умерена фурна до златисто.

Още Тестени

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?