Начало > Тестени > Питка със сирене

Питка със сирене

Питка със сирене|escape
80
x6
1
80
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Яйцата се разбиват с млякото. Прибавят се солта, натрошено сирене и пресятото със содата брашно.

  2. Всичко се омесва амного добре. Оформя се топка, която се удря 30-40 пъти в масата. След това тестото се разстила в тавата. 

  3. Тестото се надупчва с пръст и във всяка дупка се слага малко масло.

  4. Пече се на по-силна фурна. Готовата питка се завива с кърпа и се оставя да престои така 10-минути. Поднася се топла.

Още Тестени

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?