Начало > Основни ястия > Пилешко с гъби, бамбук и ароматен доматен сос

Пилешко с гъби, бамбук и ароматен доматен сос

Пилешко с гъби, бамбук и ароматен доматен сос|escape
30
x3
1
30
минути
x3
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Бамбукът се сварява за около 10 минути.

  2. През това време месото и гъбите се запържват леко, добавят се доматената салца, горчицата (дижонска или друга със семена), чесъна нарязан на дребно и подправките.

  3. След това се добавя бамбука и се оставя да къкри за около 5 минути.

  4. Всичко се слага в тавичка и се пече до сгъстяване на соса. Ястието може да се остави на котлона да се сгъсти, без да се пече на фурна.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?