Начало > Основни ястия > Пилешко рагу

Пилешко рагу

Пилешко рагу|escape
40
x4
1
40
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Месото се посолява леко и се напръсква с лимонов сок, а след около час се нарязва на малки парчета и се запържва в загрята мазнина.

  2. Прибавят се нарязаният морков и гъбите, а след десетина минути - брашното.

  3. Като се запържи леко и брашното, се налива бульонът.

  4. След като заври сосът, се прибавят виното, грахът, стафидите и подправките.

  5. Ястието се посолява и се вари десетина минути, отстранява се от огъня и се застройва с жълтъка на яйцето.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?