Начало > Основни ястия > Пилешко бутче по овчарски

Пилешко бутче по овчарски

Пилешко бутче по овчарски|escape
30
x1
1
30
минути
x1
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Сушените подправки се разбъркват с лимоновия сок и олиото.

  2. Бутчето се поръсва със сол и пипер, намазва се с лимоновата смес и се слага на грила във фурната. 

  3. Пече се за 20 минути на 200 С, като се маже често с лимоновата смес.

  4. Сервира се със салата от зелен фасул.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?