Начало > Основни ястия > Пилешки крилца със сос "Табаско"

Пилешки крилца със сос "Табаско"

Пилешки крилца със сос
100
x4
1
100
минути
x4
порции
1
сложност

Начин на приготвяне

  1. В голяма купа се разбъркват добре балсамовия оцет, соса "Табаско", черния пипер, горчицата и кърито. 

  2. Добавят се пилешките крилца и се разбърква много добре. 

  3. Оставя се на хладно за около 50 минути. 

  4. Крилцата се поставят в тавичка, добавя се малко вода (150-200 мл) и се пекат в предварително загрята на 200-220 градуса фурна, за около 50 минути. 

  5. Сервират се с гарнитура по избор.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?