Пилешки крилца със сос "Табаско"
минути
порции
сложност
Съставки
- 2 с.л. горчица
- 800 г пилешки крилца
- 1 с.л. балсамов оцет
- 2 с.л. сос "табаско"
- 1 ч.л. черен пипер
- 1 ч.л. къри
Начин на приготвяне
-
В голяма купа се разбъркват добре балсамовия оцет, соса "Табаско", черния пипер, горчицата и кърито.
-
Добавят се пилешките крилца и се разбърква много добре.
-
Оставя се на хладно за около 50 минути.
-
Крилцата се поставят в тавичка, добавя се малко вода (150-200 мл) и се пекат в предварително загрята на 200-220 градуса фурна, за около 50 минути.
-
Сервират се с гарнитура по избор.