Начало > Основни ястия > Пилешки крилца с Терияки сос

Пилешки крилца с Терияки сос

Пилешки крилца с Терияки сос|escape
120
x4
1
120
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Пилешките крилца и соса Терияки се слагат в плътно затворен найлонов плик и се мариноват най-малко за един час.

  2. Фурната се загрява до 200 градуса. Намазва се с олио тава с размери 20 см. х 30 см.

  3. Крилцата се изсипват с маринатата в тигана и се поливат със соевия сос. 

  4. Пекат се на 200 градуса за около 1,5 ч., като се обръщат на всеки 10-15 минути.

  5. Маринатата ще бъде рядка през първите 45 минути. Когато сосът започне да се сгъстява, крилцата трябва да се обръщат по-често, за да не загорят. Готвят се, докато станат готови.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?