Начало > Основни ястия > Пилешки крилца с канела и соев сос

Пилешки крилца с канела и соев сос

Пилешки крилца с канела и соев сос|escape
130
x6
1
130
минути
x6
порции
1
сложност

Начин на приготвяне

  1. Пилешките крилца се слагат заедно с канелата, доматения и соевия сос в плътно затворен найлонов плик и се оставят да се мариноват най-малко за час.

  2. Крилцата се изсипват с маринатата в тава и се добавя накъсаното на малки парченца масло.

  3. Пече се на 200ºС за около 2 часа, като крилцата се обръщат на всеки 10-15 минути. Когато сосът започне да се сгъстява, крилцата се обръщат по-често, за да не загорят.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?