Начало > Основни ястия > Пилешки гърди в сос от балсамико

Пилешки гърди в сос от балсамико

Пилешки гърди в сос от балсамико|escape
40
x6
1
40
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Пилешките гърди се овкусяват с чесъна, солта и пипера.

  2. Зехтина се загрява в тиган на средна температура. Пилето се изпържва от двете страни, докато стане златисто – около 3-4 минути за страна.

  3. Добавя се лука и се оставя докато омекне – отново около 3-4 минути.

  4. Смлените домати и балсамикото се изсипват върху пилето и лука.

  5. Овкусява се с босилека, ригани, розмарина и мащерката.

  6. Готви се за още 15-тина минути и се сервира със свежа салата по избор.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?