Начало > Основни ястия > Пилешки дробчета с праз лук

Пилешки дробчета с праз лук

Пилешки дробчета с праз лук|escape
40
x5
1
40
минути
x5
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Пилешките дробчета се измиват и изсушават. Нарязват се на дребни парчета.

  2. Зехтина се загрява в тенджерата и се прибавят дробчетата. Задушават се на средна температура, докато покафенеят.

  3. През това време се нарязва праз лука. Прибавя се към дробчетата и се оставя да се задуши за 3-4 минути.

  4. След това се добавят доматите, лютия пипер и солта.

  5. Залива се с гореща вода и се покрива с капака на тенджерата.

  6. След 20-30 минути се добавя черния пипер и ястието се маха от котлона.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?