Начало > Основни ястия > Пилешки бутчета с къри

Пилешки бутчета с къри

Пилешки бутчета с къри
60
x4
1
60
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Бутчетата се поръсват със сол и пипер. Маста се сгорещява, месото се запържва и се изважда.

  2. Лука и ябълките се обелват и нарязват на четвъртинки. Ананаса се отцежда, нарязва се на кубчета и се запържва в тигана заедно с лука и ябълките.

  3. Добавят се кърито, чаша гореща вода, сока от ананас и се подправя със сол на вкус.

  4. Бутчетата се слагат в тигана и се оставят да къкрят за 25-30 минути.

  5. По желание бутчетата може да се запекат под грила на фурната. Соса се подправя на вкус с още къри.

  6. Ястието се сервира топло.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?