Начало > Основни ястия > Пилешки бутчета по японски

Пилешки бутчета по японски

Пилешки бутчета по японски|escape
45
x4
1
45
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Пилешките бутчета се сваряват предварително в леко подсолена вода. Не е необходимо да се сваряват до пълна готовност – колкото да не са съвсем сурови и да се изхвърли образувалата се пяна.

  2. Всички съставки се смесват, включително пилешките бутчета, в тенджера или висок тиган.

  3. Котлона се включва на силна степен.

  4. Оставя се да кипне и температурата се намалява, да покъкри няколко минути, след това отново се увеличава. Бутчетата се обръщат периодично. Готви се, докато течността не се сгъсти съвсем.

  5. Чесъна и лютите чушки се махат след като ястието е готово.

  6. Бутчетата се поднасят в чинии, като се поливат с останалия сос.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?