Начало > Основни ястия > Пилешка лучена яхния

Пилешка лучена яхния

Пилешка лучена яхния|escape
40
x4
1
40
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Лука се нарязва на едро. Задушава се в мазнина и малко вода, за да не загори. Прибавят се скилидки чесън и нарязани на ивици червени чушки. Задушава се още няколко минути.

  2. Пилешкото месо се измива добре, нарязва се на порции, прибавя се и се залива с необходимото количество вода, според порциите.

  3. Оставя се да се готви до сваряване на месото.

  4. Посолява се на вкус. Сервираме с нарязан на ситно пресен магданоз.

  5. Ястието може да приготви и в тенджера под налягане.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?