Начало > Основни ястия > Пиле със замразени зеленчуци

Пиле със замразени зеленчуци

Пиле със замразени зеленчуци|escape
40
x4
1
40
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Подправките се смесват със зехтина и горните бутчета се натъркват. Оставят се да се мариноват за 1 час.

  2. Бутчетата се запържват първо на силен тиган, след това температурата се намалява, слага се капакa и се оставят на по-слаб огън, около 30 минути.

  3. Пилето се изважда и в същия тиган се изсипват зеленчуците.

  4. Задушават се за 10 минути и ястието е готово за сервиране.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?