Начало > Основни ястия > Пиле с бира и чесън

Пиле с бира и чесън

Пиле с бира и чесън|escape
40
x4
1
40
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Пилето се разрязва по средата (може и на две половини). Посолява се, намазва се обилно с масло и се слага в съд за печене.

  2. С помощта на нож се правят разрези и във всеки се поставя скилидка чесън. Натиска се надълбоко, за да не излезе.

  3. Пилето се залива с бирата, завива се много добре с фолио и се пече на силна фурна.

  4. За да се омекоти горчивия вкус на бирата, тя може да се разреди с малко вода.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?