Начало > Основни ястия > Пиле по австралийски

Пиле по австралийски

Пиле по австралийски|escape
80
x4
1
80
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Пилешките гърди се овкусяват с шарената сол, покриват се и се прибират в хладилника за половин час.

  2. Фурната се загрява на 175 С.

  3. Бекона се поставя в голям, дълбок тиган на котлона. Готви се, докато стане хрупкав. Оставя се настрана.

  4. В средно голяма купа се смесват горчицата, меда, царевичния сироп, майонезата и лука на прах. Половината количество се отделя в купа, покрива се и се прибира в хладилника.

  5. Загрява се мазнина в тиган. Месото се сотира по няколко минути от двете страни, докато покафенее леко.

  6. Гърдите се намазват със соса, налагат им се гъби и бекон и се подреждат в подходяща тава. Поръсват се с кашкавал или друго рендосано сирене.

  7. Запичат се за около 15 минути, или до разтопяване на сиренето. При сервиране, се гарнират с магданоз.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?