Пикантно свинско
минути
порции
сложност
Съставки
- 1 ч.л. червен пипер
- 1 ч.л. черен пипер млян
- 1 ч.л. градински чай
- 1 щипка чесън на прах
- 1 щипка сол
- 1 с.л. зехтин
- 1 ч.л. кимион
- 1 щипка кайен
- 600 г свинско месо
Начин на приготвяне
-
Червения пипер, кимиона, кайена, градинския чай, чесъна и солта се смесват.
-
Разбъркват се добре и месото се поръсва със сместа.
-
Зехтина се загрява. Месото се слага в тигана и температурата се намаля.
-
Готви се, докато свинското загуби розовия си цвят в средата. Отнема около 8-10 минути.
-
Сервира се с гарнитура по желание.