Начало > Основни ястия > Пикантно свинско с глазура от праскови

Пикантно свинско с глазура от праскови

Пикантно свинско с глазура от праскови|escape
40
x1
1
40
минути
x1
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. В купа се смесват канелата, джинджифилът и солта.

  2. Бонфилето се нарязва на парчета и се поръсва със сместа от подправките.

  3. Зехтинът се загрява в голям тиган на среден огън.

  4. Добавят се пържолите и се готви по 2 минути от всяка страна. Изважда се от тигана и се оставя настрана.

  5. В същия тиган се сипват прасковите, които предварително са нарязани на парчета.

  6. Изчаква се леко да омекнат и се добавят бялото вино, сосът „Уорчестър“ и чили пастата.

  7. Свинското се връща и се готви още няколко минути, като периодично се разбърква.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?