Пикантни свински ребърца с мед и сос "Табаско"
минути
порции
сложност
Съставки
- ч.л. кимион
- 1 ч.л. черен пипер
- 2 с.л. соев сос
- 2 с.л. балсамов оцет
- 2 с.л. мед
- 8 с.л. кетчуп
- 2 с.л. сос "табаско"
- 1,5 кг свински ребра
- ч.л. къри
- ч.л. чесън
Начин на приготвяне
-
Kетчупа, соса "Табаско", меда, балсамовия оцет, соевия сос, черния пипер, кимиона, чесъна на прах и кърито се разбъркват добре.
-
Слагат се ребърцата и се объркват, най-добре с ръце.
-
Оставят се на хладно за 4-6 часа.
-
Изпичат се на скара или барбекю, до готовност.
-
Сервират се с гарнитура по избор.