Начало > Основни ястия > Пикантни ребърца с картофи в керемида

Пикантни ребърца с картофи в керемида

Пикантни ребърца с картофи в керемида
70
x2
1
70
минути
x2
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. В купа се смесват всички сухи подправки. Добавя се пресования чесън.  

  2. Ребърцата и нарязаните на дълго картофки се овалват в сухата марината.

  3. Поставят се в керамични съдове, поливат се с вино и се пекат на 180 С за около час. 

  4. Сервират се с пресни подправки.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?