Начало > Предястия > Пикантен омлет "Пепероне"

Пикантен омлет "Пепероне"

Пикантен омлет
30
x1
1
30
минути
x1
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Яйцата се разбиват заедно със соса Табаско.

  2. Лукът и картофът се настъргват в купа. Добавя се нарязаният на ситно домат и се разбърква.

  3. Намазнява се леко тиган и сместа се прехвърля в него. Запържва се на умерен огън.

  4. Когато омлетът е придобил форма, се подреждат резените пикантен салам (пепероне) и се поръсва с рендосания кашкашал.

  5. Поръсва се и с малко прясно смлян черен пипер.

  6. Готви се още петнайсетина минути, докато кашкавалът се е разтопил напълно, а омлетът е готов.

Още Предястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?