Начало > Предястия > Печурки с рукола и сиренa

Печурки с рукола и сиренa

Печурки с рукола и сиренa|escape
20
x2
1
20
минути
x2
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Гъбите се измиват, подсушават и задушават в маслото за около 10-15 минути.

  2. Прехвърлят се в огнеупорна тава и се овкусяват с подправки на вкус.

  3. Сирената се натрошават и се допичат за 3-4 минути.

  4. Изважат се от фурната и преди сервиране се добавя руколата.

Още Предястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?