Начало > Основни ястия > Печено пиле с лимон и розмарин

Печено пиле с лимон и розмарин

Печено пиле с лимон и розмарин|escape
60
x4
1
60
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Пилето се почиства и измива добре. Изсушава се с кухненска хартия.

  2. Всички подправки се втриват много добре, заедно със сока от лимоните.

  3. Пилето се поставя в тавичка, залива се с маслото и се добавя около 1ч.ч. вода (да покрие дъното на тавичката).

  4. Пече се в предварително загрята на 220 градуса фурна, около 45-50 минути.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?