Начало > Основни ястия > Печено пиле с червено цвекло, моркови и лапад

Печено пиле с червено цвекло, моркови и лапад

Печено пиле с червено цвекло, моркови и лапад|escape
70
x4
1
70
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Всички зеленчуци се нарязват на шайби. Подреждат се в тава за печене. Овкусяват се и се посоляват. 

  2. В хаванче се счукват всички сухи подправки. С тях се поръсва пилето.

  3. Правят се разрези по кожата на пилето и се мушват няколко скилиди чесън.

  4. Пилето се поставя върху зеленчуците и се покрива с алуминиево фолио.

  5. Пече се на 180 С около 40 минути.

  6. Лапада се нарязва и се добавя към края на готвенето. 

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?