Начало > Предястия > Печено брюкселско зеле

Печено брюкселско зеле

Печено брюкселско зеле|escape
15
x2
1
15
минути
x2
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Зелето се почиства и нарязва.

  2. В купа се смесва зехтина с ригана и солта. Зелето се намазва добре със сместа.

  3. Скарата се загрява на висока температура и зелето се изпича.

Още Предястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?