Начало > Основни ястия > Печени свински гърди с мед и бира

Печени свински гърди с мед и бира

Печени свински гърди с мед и бира|escape
90
x4
1
90
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Гърдите се подсушават и запечатват в нагорещен тиган с няколко супени лъжици олио, да се зачервят хубаво от всички страни. Подреждат се в тавичката, в която ще се пекат.

  2. В тигана, в който да приготвяни гърдите се добавят червения пипер, бирата, меда и всички останали подправки. Гърдите се посоляват и се заливат с бирено-медената смес. Добавя се клонче мащерка и тавичката се завива с фолио.

  3. Така се пекат един час на 200 С, след което фолиото се сваля и се пекат още 20-30 мин, като месото се обръща да се запече от всяка страна.

  4. Поднесете със свежа салата и гарнитура по избор.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?