Начало > Основни ястия > Печени ребра с мед

Печени ребра с мед

Печени ребра с мед|escape
1270
x4
2
1270
минути
x4
порции
2
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Ребрата се насоляват и се натриват добре с подправките.

  2. Поставят се в купа и се добавя соевият сос. Разбъркват се добре и се покриват с капак. Оставят се така да престоят едно денонощие.

  3. След това ребрата се изцеждат от маринатата и се поставят в тавичка. Добавя се бирата.

  4. Пекат се в предварително загрята на 220 градуса фурна, около час или до пълното омекване на месото.

  5. След като ребрата се извадят от фурната се поливат с меда, разбъркват се добре и се сервират горещи с гарнитура от пържени картофи или салата по избор. 

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?