Начало > Предястия > Печени пресни картофи с масло и магданоз

Печени пресни картофи с масло и магданоз

Печени пресни картофи с масло и магданоз|escape
60
x4
1
60
минути
x4
порции
1
сложност

Начин на приготвяне

  1. Картофите се измиват много добре и се нарязват.

  2. Поставят се в тавичка и се добавя сол на вкус. Разбъркват се внимателно. 

  3. Добавя се около 1 ч.ч. вода и се поставят в предварително загрята на 200 градуса фурна. Пекат се до готовност (около 40-45 минути). 

  4. През това време магданоза се почиства и нарязва на ситно.

  5. След като се извадят картофите от фурната, се добавят магданоза и черен пипер на вкус. 

  6. Разбъркват се внимателно и се сервират.

Още Предястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?