Начало > Основни ястия > Печени пилешки бутчета с лук

Печени пилешки бутчета с лук

Печени пилешки бутчета с лук |escape
65
x6
1
65
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Солта, черният, червеният пипер и чесънът се втриват в бутчетата.

  2. Върху тава с фолио се поставят бутчетата, добавят се лукът, зехтинът и бирата.

  3. Завива се с фолиото и се пече в предварително загрята на 180-200ºС фурна за 40-50 минути.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?