Начало > Основни ястия > Печени пилешки бутчета с картофи и лук

Печени пилешки бутчета с картофи и лук

Печени пилешки бутчета с картофи и лук|escape
65
x6
1
65
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Тава за печене се застила с фолио. Солта, черния пипер и ригана се втриват в бутчетата. 

  2. Лука и картофите се почистват и нарязват.

  3. Върху фолиото се поставят лука, картофите и бутчетата. Добавят се зехтина и бирата.

  4. Завиват се леко с фолиото, добавя се около 1 ч.ч. вода и се пекат в предварително загрята на 200 градуса фурна, около 50 минути.

  5. Сервират се веднага с гарнитура по желание. 

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?