Начало > Основни ястия > Печени пилешки бутчета с чесън, бира и пипер

Печени пилешки бутчета с чесън, бира и пипер

Печени пилешки бутчета с чесън, бира и пипер|escape
80
x3
1
80
минути
x3
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Солта, черния, червения пипер и чесъна се втриват в бутчетата. 

  2. Тава за печене се застила с фолио. Върху него се поставят бутчетата, добавят се зехтина и бирата.

  3. Бутчетата се завиват леко с фолиото и се пекат в предварително загрята на 180-200 градуса фурна за около 50 минути.

  4. Сервират се веднага с гарнитура от печени картофки. 

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?