Начало > Основни ястия > Печени крилца с джинджифил

Печени крилца с джинджифил

Печени крилца с джинджифил|escape
60
x4
1
60
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Джинджифила се настъргва. разбърква се със сока и кората от лайма, добавят се сол и черен пипер. 

  2. Крилцата се мариноват.

  3. Слагат се да се пекат с половината масло и малко вода.

  4. Картофите се сваряват с малко вода и сол на вкус.

  5. Сварените картофи се намачкват и се добавя останалато масло. Крилцата се сервират с картофите.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?