Начало > Предястия > Печени картофи с ким

Печени картофи с ким

Печени картофи с ким |escape
40
x6
1
40
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Фурната се загрява предварително на 200 С.

  2. Картофите се измиват, но не се белят. Ако са много големи, се срязват на половина.

  3. Потапят се в олиото и след това се овалват в ким и сол.

  4. Нареждат се върху голям лист алуминиево фолио.

  5. Фолиото се завива и се запичат за 30 минути, като скарата се слага на средно ниво.

Още Предястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?