Начало > Предястия > Печени картофи с гъби и кашкавал

Печени картофи с гъби и кашкавал

Печени картофи с гъби и кашкавал|escape
60
x4
1
60
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Картофите се измиват, обелват и се нарязват. 

  2. След това се сваряват в подсолена вода.

  3. Отделно се сваряват гъбите. 

  4. Картофите и гъбите се изсипват в тавичка, добавят се подправките и се разбърква добре.

  5. Отгоре се поръсва с настъргания кашкавал, слага се маслото накъсано на парченца, и ястието се запича във фурната, до готовност.

Още Предястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?