Начало > Основни ястия > Печена ципура със сос

Печена ципура със сос

Печена ципура със сос|escape
30
x1
1
30
минути
x1
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Изчистената риба се посолява на вкус. Правят се леки разрези върху кожата.

  2. Рибата се изпича на плоча или скара до готовност.

  3. За соса чесъна се счуква с малко сол, джинджифила се настъргва, добавят се ситно нарязаните магданоз и естрагон, киселото мляко, майонезата, разбърква се добре.

  4. Рибата се сервира гарнирана с приготвения сос.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?