Начало > Предястия > Печена царевица с пармезан

Печена царевица с пармезан

Печена царевица с пармезан|escape
40
x6
1
40
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Царевицата се залива със студена вода и се оставя да постои около 30 минути. След това се подсушава. Обелват се листата на кочаните.

  2. В малка купа се смесват маслото, риганът и солта.

  3. Всеки кочан се намазва с приготвената смес.

  4. Загрява се скара и царевицата се пече, докато зърната омекнат и придобият лек загар.

  5. Поръсва се с пармезана и с малко прясно изцеден лайм.

Още Предястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?