Начало > Предястия > Печена царевица с масло

Печена царевица с масло

Печена царевица с масло|escape
30
x2
1
30
минути
x2
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Царевицата се измива и кочана й се отстранява.

  2. Поставя се в съд за печене.

  3. Добавят се маслото и сол на вкус. Разбърква се добре.

  4. Пече се в предварително загрята на 220 градуса, до омекване на царевицата (около 25-30 минути).

Още Предястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?