Начало > Предястия > Печена тиква със сирене

Печена тиква със сирене

Печена тиква със сирене|escape
60
x4
1
60
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Тиквата се нарязва и се поставя в тава, в която се сипва вода до средата. 

  2. Пече се на 200 градуса, до пълното омекване на тиквата. 

  3. Изважда се от фурната и се добавя маслото. Разбърква се внимателно. 

  4. Добавят се ситно нарязания магданоз и рендосаното сирене. 

  5. Сервира се. 

Още Предястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?