Начало > Десерти > Печена тиква с масло и розмарин

Печена тиква с масло и розмарин

Печена тиква с масло и розмарин|escape
50
x1
1
50
минути
x1
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Тиквата се почиства и нарязва. Поставя се в тава.

  2. Полива се с маслото и се поръсва с розмарина.

  3. Добавя се малко вода да покрие леко тавичката и се поставя в предварително загрята на 200 градуса фурна.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?