Начало > Основни ястия > Печена сьомга с мед и розмарин

Печена сьомга с мед и розмарин

Печена сьомга с мед и розмарин|escape
40
x1
1
40
минути
x1
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Сьомгата се осолява от двете страни.

  2. Смесват се медът и балсамовият оцет и с тях се намазва плътен слой върху едната страна на сьомгата.

  3. Филето се притиска върху предварително смесените подправки, така че те да полепнат по него.

  4. Пече се във фурна върху хартия за печене.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?