Начало > Предястия > Печен патладжан със зехтин

Печен патладжан със зехтин

Печен патладжан със зехтин|escape
90
x4
1
90
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Патладжаните се измиват и се нарязват на тънки лентички. Накисва се за 30 минути в оцет.

  2. Поставят се в намаслена тавичка, добавя се сол на вкус и се полива със зехтина.

  3. Пече се в предварително загрята на 200ºС фурна за 50-60 минути.

Още Предястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?